ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

ΟΦΗΗ…. loading for the upcoming basketball season!!!
August 25, 2019

Αγαπητοί γονείς και αθλητές ,

ο σύλλογος μας έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπειρία των 27 ετών λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του , προχωρά στην καθιερωμένη (προ ενάρξεως της νέας περιόδου) αναδιοργάνωση των τμημάτων ακαδημιών που προπονούνται στο Ανοικτό Γήπεδο της Πλ. Μακεδονίας και στο Ανοικτό της Πλ. Μπομποτίνου.

Η αναδιοργάνωση των ακαδημιών – όπως κάθε χρόνο – έγινε από τους προπονητές του συλλόγου μας , σύμφωνα με τους αθλητές που ολοκλήρωσαν την περσινή περίοδο 2018 -2019 (δηλαδή που ήταν παρόντες και παρούσες μέχρι το Μάιο του 2019 ) και με βασικούς κανόνες :

  •      Το έτος γέννησης  των αθλητών 

  •      Την  εμπειρία τους στο άθλημα

  •   Την μέγιστη δυνατότητα αριθμού αθλητών  ανά τμήμα ώστε να είναι ίσο το πολύ μέχρι 18 αθλητές

  •      Τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων βάσει των πρωταθλημάτων ή τουρνουά αγώνων που διοργανώνει η ΕΣΚΑ

  •      Την αθλητική εξέλιξη των αθλητών

Στην παρούσα ανάρτηση υπάρχει το πρόγραμμα προπονήσεων ανά τμήμα , ενώ στον πίνακα ανακοινώσεων της Πλατείας Μακεδονίας υπάρχει αλφαβητικός πίνακας με τα ονοματεπώνυμα των αθλητών και με το τμήμα στο οποίο ανήκουν.

ΠΡΟΓΡΑΜΜA ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑ TMHMA

Ενημερώνουμε τους γονείς και τους αθλητές μας ότι θα τηρηθεί αυστηρά ο ονομαστικός πίνακας , όπως θα αναρτηθεί , με την κατανομή των περσινών αθλητών σε κάθε τμήμα όπως έχει προταθεί από τους προπονητές μας και έχει εγκριθεί από το σύλλογο μας, χωρίς την παραμικρή αλλαγή είτε για αγωνιστικούς είτε για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Για τους αθλητές που θέλουν να εγγραφούν πρώτη φορά στο σύλλογο , θα υπάρχει δοκιμαστική περίοδος δύο – τριών προπονήσεων από τους προπονητές του συλλόγου και μετά η οριστική τοποθέτηση των αθλητών στο αντίστοιχο τμήμα εφόσον όμως υπάρχει κενό και δεν παραβιάζεται ο αριθμός των 18 αθλητών ανά τμήμα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να ισχύει από ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 . Το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και από ώρα 10.00 έως 13.00 στο Ανοικτό Γήπεδο της Πλ. Μακεδονίας θα παρευρίσκονται όλοι οι προπονητές του συλλόγου για παροχή κάθε πληροφορίας καθώς επίσης και για να παραλάβετε την αίτηση εγγραφής προς το σύλλογο μας καθώς και για την παραλαβή της κάρτας υγείας για την επίσκεψη σας στον καρδιολόγο σας.

Σημειώνεται ότι στο γήπεδο της Πλ. Μακεδονίας ο σύλλογος μας έχει αναλάβει την επισκευή της χαλασμένης μπασκέτας κάτι το οποίο θα ολοκληρωθεί εντός του Σεπτεμβρίου.

Αγαπητοί γονείς και αθλητές ,

πρωταρχικός σκοπός των Ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι η συστηματική εκμάθηση των βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ , με προπονητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών.

Στόχος είναι η χαρά και η διασκέδαση των παιδιών μέσα από την μεθοδευμένη διαδικασία εκμάθησης που ενισχύει την αυτοπεποίθηση δημιουργεί πνεύμα ομάδας και κτίζει ισχυρούς αθλητικούς χαρακτήρες για όλους τους αθλητές μας.

Όραμα όλων των ανθρώπων του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ είναι η ανάδειξη ολοκληρωμένων αθλητών-αθλητριών με ισχυρούς χαρακτήρες και εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους , απαραίτητα προσόντα για μια επιτυχημένη αθλητική σταδιοδρομία αλλά και αναγκαία εφόδια για διακρίσεις στον ‘’στίβο’’ της ζωής.  

ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Comments are closed.