Νικολαΐδης Στέλιος – ανανεώνοντας την συνεργασία με τον Ο.Φ.Η.Η

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΩΤΟ : ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (coach)
June 9, 2017
Ο Δημήτρης Λεγάκης τακτικό μέλος της Ε.Σ.Κ.Α
June 9, 2017

Ο Ο.Φ.Η.Η βρίσκεται για πρώτη φορά στο κατώφλι της Α Ε.Σ.Κ.Α εορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση του!
Τόσο η αντρική ομάδα όσο και ο σύλλογος, καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως, ενδιαφέρουσα και τιμητική για το αντρικό τμήμα χρονιά.

Νικολαΐδης Στέλιος: Όταν γυρνάς στον τόπο που «γεννήθηκες» νιώθεις ανατριχίλα, έτσι ένιωσα και εγώ στις αρχές της περσινής χρονιάς που γύρισα στην ομάδα της καρδιάς μου.Σε μια ομάδα που βρήκα άξιους συμπαραστάτες συμπαίχτες και προπονητές χωρίς ίχνος εγωισμού, να βάζουν το εγώ τους κάτω από το εμείς!!!

Μια μαγική χρονιά έφτασε στο τέλος της.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον δημιουργό όλου αυτού του οικοδομήματος, τον Δημήτρη Λεγάκη και σε όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, όπως συμπαίχτες , προπονητές, διοίκηση και φυσικά τους φιλάθλους που δεν μας άφησαν ποτέ μόνους!!

Η αγάπη, το πάθος και η ψυχή αυτής της ομάδας είναι τα κλειδιά για την επιτυχία όλων αυτών των ετών και εν τέλει την δικαίωση των κόπων μας.

Γύρισα στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου για να μείνω….οπότε ραντεβού σε 2 μήνες, ώστε να ξεκινήσουμε ακόμα μια όμορφη περιπέτεια, με ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που κάνουν….και όπου μας βγάλει!
Σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός….

Καλές βουτιές!!

Comments are closed.