Οι ομάδες της σεζόν 2017-18 της Α’ΕΣΚΑ

Καλαποθαράκος Γρηγόρης – ανανεώνοντας την συνεργασία με τον Ο.Φ.Η.Η
June 7, 2017
Σύντομες οδηγίες σχετικά με τις μετεγγραφές, τις αποδεσμεύσεις και την συμπλήρωση του πινάκα αθλουμένων
June 8, 2017

Αναδημοσίευση από Sport24.gr
Το Sport24.gr έκανε την αποτίμηση της χρονιάς σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και τοπικές ενώσεις, διαμορφώνοντας παράλληλα το μπασκετικό “χάρτη” της σεζόν 2017-18.

Α’ ΕΣΚΑ
(Ενωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής)

Τα Μελίσσια και η Νέα Ιωνία προβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική από την Α’ ΕΣΚΑ, με τα πρώτα να κατακτούν το πρωτάθλημα στην κανονική περίοδο και τη δεύτερη να κερδίζει το δικό της “εισιτήριο” μέσω των Playoffs. Τον αντίθετο δρόμο (προς τη Β’ ΕΣΚΑ) πήραν τέσσερις ομάδες: η ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., ο Κρόνος Γέρακα, οι Αγιοι Ανάργυροι και ο Αίολος Ταύρος. Την έσχατη στιγμή τη… γλίτωσε ο ΑΟΚ Χαλάνδρι, μιας και η Νίκη Αμαρουσίου κρατήθηκε στη Γ’ Εθνική την τελευταία αγωνιστική.

Οι ομάδες της σεζόν 2017-18

1. Πεύκη (έπεσε από Γ’ Εθνική), 2. Προμηθέας Χαλανδρίου (έπεσε από Γ’ Εθνική), 3. Ιωνικός Ν.Φ., 4. Ποσειδώνας ΑΟΝΨ, 5. Ηλυσιακός, 6. Ηλιούπολη, 7. Αιγάλεω, 8. Σπόρτιγκ, 9. Κουκάκι, 10. ΑΟΚ Χαλάνδρι, 11. ΟΦΗ Ηρακλείου (πρωταθλητής 1ου ομίλου Β’ ΕΣΚΑ), 12. Τυφώνας (νικητής Playoffs 1ου ομίλου Β’ ΕΣΚΑ), 13. Αργοναύτης Τριγλίας (πρωταθλητής 2ου ομίλου Β’ ΕΣΚΑ), 14. Αχαρνής (νικητές Playoffs του 2ου ομίλου Β’ ΕΣΚΑ).

Comments are closed.