Παπαδόπουλος Πρόδρομος – ανανεώνοντας την συνεργασία με τον Ο.Φ.Η.Η

PHOTOS ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΜΑΣ
June 5, 2017
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΩΤΟ : Νο 19 ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
June 6, 2017

Ο Ο.Φ.Η.Η βρίσκεται για πρώτη φορά στο κατώφλι της Α Ε.Σ.Κ.Α εορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση του!
Τόσο η αντρική ομάδα όσο και ο σύλλογος, καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως, ενδιαφέρουσα και τιμητική για το αντρικό τμήμα χρονιά.

Παπαδόπουλος Πρόδρομος: Από την αρχή της χρονιάς ήμασταν μία παρέα και αυτό το οικογενειακό κλίμα είναι που μας οδήγησε σε μία ιστορική για τον σύλλογο άνοδο αν και δεν ήταν αρχικός μας στόχος. Το τελευταίο παιχνίδι με την Κηφισιά και τα συναισθήματα που νιώσαμε όλοι θα μείνουν για πάντα στην μνήμη μου. Για μένα που ήταν η πρώτη χρονιά στην ομάδα ένιωσα απο την αρχή σαν να ήμουν μέλος της χρόνια. Η επόμενη χρονιά που συνδυάζεται και με τα 25 χρόνια απο την ίδρυση του συλλόγου, μας βρίσκει σε ένα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα, όπου θέλουμε πάνω σε αυτή την καλή χημεία που υπάρχει και με τις οποίες προσθήκες γίνουν, να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε συνδυάζοντας αυτά τα στοιχεία με την παραμονή μας. Υγεία σε όλους και καλό καλοκαίρι να έχουμε.

Comments are closed.