Ροΐδης Δημήτρης – ανανεώνοντας την συνεργασία με τον Ο.Φ.Η.Η

καλό ταξίδι ΠΡΟΕΔΡΕ
June 1, 2017
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΦΩΤΟ : Νο 16 ΔΟΥΒΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
June 2, 2017

Ο Ο.Φ.Η.Η βρίσκεται για πρώτη φορά στο κατώφλι της Α Ε.Σ.Κ.Α εορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση του!
Τόσο η αντρική ομάδα όσο και ο σύλλογος, καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη, αλλά συγχρόνως, ενδιαφέρουσα και τιμητική για το αντρικό τμήμα χρονιά.

Ροΐδης Δημήτρης : Δύο λεπτά κουβέντας ήταν αρκετά ώστε να παραμείνω και τη νέα σεζόν στον Ο.Φ.Η.Η.Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω σ’αυτήν την παρεά ανθρώπων οι οποίοι με αγκάλιασαν απ΄την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω τόσο οικεία. Χωρίς μεγάλα λόγια,πολυετή πλάνα και προσθήκες αθλητών που παίζουν μόνο για τα χρήματα η ομάδα κατάφερε κόντρα σε όλους και σε όλα να ανέβει στην Α’ Ε.Σ.Κ.Α ως πρωταθλήτρια στον όμιλο της. Βασικό συστατικό το οικογενειακό κλίμα,η φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας και η δουλειά από προπονητές και παίχτες.Παίχτες κατά κύριο λόγο γηγενείς απ΄τις ακαδημίες του συλλόγου που θα εκπροσωπούν και τη νέα χρόνια το Ηράκλειο στην πρώτη κατηγορία. Εύχομαι υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά!

Comments are closed.