ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 25 & 26 ΜΑΡΤΙΟΥ
March 24, 2017
Αγώνας για καλό σκοπό στον Άγιο Θωμά
March 30, 2017

O OΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η εταιρεία ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (ΜΗΧ Μ+Ε) όπου Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο αθλητής του τμήματος βετεράνων του συλλόγου μας κ. ΓΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (Σ.Π.Α.Κ.Ε) και της ομάδας basket της εταιρείας ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με αγώνα διάρκειας 20 λεπτών μεταξύ δύο τμημάτων ακαδημιών του συλλόγου μας (θα λάβουν μέρος τα τμήματα μάς με την εσωτερική ονομασία ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 1 και ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ 5 δηλαδή με τους αθλητές της ακαδημίας μας που είναι γεννημένοι το 2008 και 2009).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι της εταιρείας μας , σας προσκαλούν σε φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου,
Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00μ.
Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου στον Άγιο Θωμά.
(Νιόβης και Διονύσου, 151 24, Άγιος Θωμάς, Δήμος Αμαρουσίου)
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας basketτης εταιρείας μας ΜΗΧΜΕ.
Πριν την έναρξη θα γίνει αγώνας επίδειξης διάρκειας 20 λεπτών από τμήματα της ακαδημίας basket του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (αθλητές 2008-2009)
Τα έσοδα θα διατεθούν :
Στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων για τις ανάγκες του Οικοτροφείου και των Σχολείων του.
Στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, για τη στήριξη των Κοινωνικών Δράσεών της.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» -Γ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική,για την εγκατάσταση κλιματισμούστο Β’ όροφο του κτιρίου «300 ΓΥΝΑΙΚΩΝ».
Στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας για την ενίσχυση δομών, οι οποίες έχουν στόχο την υποστήριξη συνανθρώπων μας.
Η συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική.
Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία σας.

Comments are closed.