ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΣΤΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
September 27, 2018
ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ – ΕΦΗΒΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
September 30, 2018

Προς : EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ Α.E.Ε.Γ.Α.
: κ. Νίκος Μόσχοβος

ΘΕΜΑ : Ευχαριστήρια επιστολή χορηγίας αθλητικής ένδυσης.

Αξιότικε κ. Μόσχοβε ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ.Η. Ηρακλείου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς την EΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ Α.E.Ε.Γ.Α. και εσάς προσωπικά , για την ευγενική σας χορηγία να ενισχύσετε το έργο του συλλόγου μας με την προμήθεια αγωνιστικών εμφανίσεων του εφηβικού τμήματος , στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης όπου δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας. Η χορηγία σας αυτή αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης συνεργασίας μας όπου ενισχύσατε το έργο του συλλόγου μας με την ευγενική σας χορηγία με την προμήθεια αθλητικών φορμών για το τμήμα παίδων.

Κάθε προσφορά προς το Σωματείο μας , μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποιήση του σκοπού μας , να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά κοντά στον αθλητισμό. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη τους όπως η εταιρεία σας .
Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή σας στην πραγματοποίηση της ιδέας μας με την ευγενική χορηγία σας και ελπίζουμε ότι η προσφορά σας στο κοινωνικό σύνολο για άλλη μία φορά θα γίνει παράδειγμα και θα παρακινήσει και άλλους που μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας.

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Φ.Η. Ηρακλείου

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Την παραπάνω πρωτοβουλία ξεκίνησε και υλοποίησε εξ ολοκλήρου ( την περσινή χρονιά με το παιδικό τμήμα και συνέχισε φέτος με το εφηβικό τμήμα) ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ πατέρας του αθλητή του εφηβικού μας τμήματος ΝΙΚΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ . Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτει ασφαλιστικό γραφείο στο κέντρο του Ηρακλείου και ακριβέστερα στην οδό ΚΩΝ. ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ αρ. 3 πλησίον στο σταθμό ΗΣΑΠ .

Αγαπητέ Δημήτρη , ο σύλλογος μας και ειδικότερα οι αθλητές του εφηβικού μας τμήματος , σε ευχαριστούν θερμά για την πρωτοβουλία σου και την πολύτιμη βοήθεια σου για την γνωριμία μας και στη συνέχεια για την προσφορά από τις ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ του αθλητικού υλικού που τόσο έχει ανάγκη ο σύλλογος μας.

Comments are closed.