“Σταματήστε τους διθυράμβους όλοι εσείς..”
July 24, 2017
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
September 4, 2017

Αγαπητοί γονείς και αθλητές ,

ο σύλλογο μας σας εύχεται μία καλή αθλητική χρονιά .

Φέτος θα διανύσουμε την εικοστή έκτη αθλητική χρονιά του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Η εμπειρία του παρελθόντος , η επιτυχία της αντρικής ομάδας και οι απαιτήσεις της εποχής μας , μας αναγκάζουν να προχωρήσουμε σε ολοκληρωτικό ανασχεδιασμό του συλλόγου και όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος όλων των αθλητών μας ανεξαρτήτου ηλικίας και όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου . Για παράδειγμα μία σοβαρή αλλαγή υπάρχει όσον αφορά την ιατρική βεβαίωση εγγραφής και ανανέωση υπάρχοντος δελτίου : οι αθλητές που θα εγγραφούν στο σύλλογο και είναι γεννημένοι μέχρι και το 2009 θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά ιατρική γνωμάτευση και βεβαίωση αποκλειστικά και μόνο από καρδιολόγο. Για όλο το σχεδιασμό και τις αλλαγές θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα μας.

Το πρόγραμμα των ακαδημιών θα δημοσιευθεί στις αρχές της άλλης εβδομάδος ( και για Πλ. Μακεδονίας και για Πλ. Μπομποτίνου) .
Το πρόγραμμα θα εφαρμοσθεί από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ( πρώτη μέρα προπονήσεων)
Επίσης το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και από ώρα 9.00 έως 13.00 στο Ανοικτό της Πλ. Μακεδονίας θα παρέχονται πληροφορίες και οποιαδήποτε ενημέρωση για όλα τα διαδικαστικά του συλλόγου.

Comments are closed.