ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
June 7, 2018
ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΦΗΒΩΝ 2018 -2019
July 1, 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Aγαπητοί γονείς και αθλητές

σας ενημερώνουμε ότι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο επιτρέπεται η κατάθεση αιτήσεων ελευθέρων μεταγραφών, μεταγραφών προσωρινής διάρκειας ή μεταγραφών χωρίς τη συγκατάθεση του σωματείου των ειδικών περιπτώσεων (τριετίες,φοιτητές,μετοικήσεις) ορίζεται το χρονικό διάστημα από 15-25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ειδικά για τις περιπτώσεις μετεγγραφών αποδεσμευθέντων αθλητών , ορίζεται το χρονικό διάστημα 1-10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 .

Όποιος αθλητής μας έχει εκδώσει δελτίο στο σύλλογο μας (δηλαδή είναι γεννημένος το 2008 και μεγαλύτερος) και επιθυμεί την αποχώρηση του για οποιοδήποτε λόγο -σύμφωνα με την πάγια τακτική που ακολουθεί ο σύλλογος μας από την ίδρυση του έως τώρα – είναι ελεύθερος να το διαπράξει μην προβάλλοντας ο σύλλογος μας το παραμικρό εμπόδιο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σημειώνεται ιδιαίτερα ότι οι μεταγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στο προαναφερόμενο διάστημα , ενημερώνοντας εγκαίρως τον σύλλογο μας , έτσι ώστε και ο σύλλογος να προβεί στις ανάλογες κινήσεις (απόφαση Δ.Σ κτλ) αλλά και ο γονέας – κηδεμόνας του αθλητή να προμηθευτεί από την ΕΣΚΑ τα ανάλογα έντυπα μεταγραφής για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μεταγραφής .

Στην ιστοσελίδα της ΕΣΚΑ ( eska.gr) υπάρχει η αναλυτική εγκύκλιος με όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας μεταγραφών αθλητών όπως έχει δημοσιευτεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προς ανάγνωση από κάθε ενδιαφερόμενο αθλητή ή γονέα.

Comments are closed.