Ο.Φ.Η.Η Αντρικό τμήμα 2019 – 2020 προετοιμασία αγωνιστικής περιόδου

Με την ΑΟ Δάφνης, εκτός έδρας, το αντρικό τμήμα του ΟΦΗΗ.
February 16, 2019
ΟΦΗΗ…. loading for the upcoming basketball season!!!
August 25, 2019
Νέα σελίδα για το αντρικό του ΟΦΗΗ, με την αποχώρηση του κόουτς Κοσμίδη, και την έλευση στο πόστο του προπονητή του Τάσου Τάσιου. Διοίκηση και κόουτς συμφώνησαν οτι είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα, με νέα αγωνιστική φιλοσοφία και νοοτροπία σκληρής και συνεπούς δουλειάς στην προπόνηση.
Η προετοιμασία ξεκίνησε 22 Αυγούστου, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις. Γυμναστής και υπεύθυνος της φυσικής κατάστασης είναι ο Χρήστος Στεφανής, πρώην παίκτης του ΟΦΗΗ στην σεζόν 2017-2018 στην Α’ ΕΣΚΑ, διπλωματούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής και personal trainer, με τεράστια εμπειρία στην εκγύμναση και την ενδυνάμωση αθλητών.
Η 1η αγωνιστική είναι την Πέμπτη 3 Οκτώβρη εκτός έδρας με τον ΑΟ Θρακομακεδόνων, ενώ νωρίτερα στις 12 Σεπτεμβρίου ο ΟΦΗΗ αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Εστία Φιλίας για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΣΚΑ. Το ρόστερ έχει ανανεωθεί κατά 70% σε σχέση με το περσινό, και εκτός των δύο αρχηγών της ομάδας που συνεχίζουν και φέτος, Στέλιου Νικολαίδη και Στέφανου Κουρή, κανείς άλλος παίκτης δεν ξεπερνά την ηλιία των 25 ετών.
Στόχος στην προετοιμασία είναι η ένταξη των νέων παικτών στο οικογενειακό κλίμα του ΟΦΗΗ, καθώς βέβαια, και η αγωνιστική βελτίωση όλης της ομάδας. Για το ρόστερ της ομάδας μας, θα επανέλθουμε σε νέο άρθρο. Προς το παρόν, ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή δύναμη, υγεία και επιβράβευση των κόπων τους!

Comments are closed.